Episode 9 - Tria Cykler

EPISODE 9

 

Simon er på besøg hos Tria cykler, en cykel butik der har eksisteret for 100 år

Tria Cykler Interview

Simon: Hvor mange år har Tria Cykler eksisteret ?

Tria: Butikken er faktisk 100 år gammel og jeg har haft den i 11 år. Ham der startede Tria Cykler, han havde en lærling der startede som 13 årig og han overtog så Tria Cykler da den første ejer stoppede. Lærlingen havde så butikken indtil han gik på pension hvorefter jeg købte butikken af ham.

 

Simon: Hvad skal der til for at overleve, som cykelhandler, på Østerbro?

Tria: Man skal være med på noderne, holde øje med det nye der kommer frem og være opmærksom hvad folk er interesseret i. Det skifter jo hele tiden, som i alle andre brancher, og man skal vide hvad folk vil have og hvad der interesserer dem. Så det er vigtigt at man følger med tiden og ikke er bange for at fornye sig. Det hjælper selvfølgelig også at have gode tilbud da der konstant er priskrig, ligesom mange andre brancher.

 

Simon: Vil du sige der er en trend indenfor cykler ?

Tria: For os er det, det gammeldags look der er trenden. Dem sælger vi flest af. Det med mærkerne betyder ikke alverdens, men folk vil næsten altid gerne betale lidt mere for at få en ordentlig cykel der holder længere.

 

Simon: Føler du at Ebsen Bikes a/s imødekommer dine behov som cykelhandler?

Tria: Ebsen Bikes og deres medarbejder har altid været god til at lytte og få rettet op på noget hvis der var et problem. Så synes jeg også de er gode til at lave nye modeller som svarer til tidens trend.


De har også mødt mine behov med de gammeldags modeller, specielt med Remington og de øvrige klassiske Ebsen modeller. De passer i deres udseende og prisen er god. Desuden har de fået lavet bedre udstyr til deres cykler, så jeg syntes de er gode til at lytte efter og lave ændringer samtidig med at de holder en god pris. Så jeg er rigtig godt tilfreds med vores samarbejde.


Simon: Er kunderne villig til at gå på kompromi med de mere kendte mærkerne for at få en billigere cykel, som Ebsen ?

Tria: Ja. Hvis de prøver en Ebsen cykel så kan de se at den er lige så god som et mere kendt mærke, og hvis sælgeren også fortæller at de er lige så gode så vil de gerne købe en Ebsen eller Remington cykel. Meget er også design og her har Ebsen / Remington en fordel. Men det er ikke alle der er villig til at gå på kompromi selvom vi får rigtig god feedback fra vore kunder efter de har købt en Ebsen / Remington cykel.

 

Simon: Til sidst vil jeg spørger om der er en Ebsen cykel du sælger flest af?

Tria: Det er mest de klassiske modeller vi sælger, som Habana, Amsterdam og en del fra deres Street Bike program.

Remington er også begyndt at komme godt med nu. Så vi har mest succes med de klassiske modeller.  Desuden har Ebsen Bikes også nogle kampagnetilbud hvor man får rigtig meget cykel for pengene, de sælger også godt.