Om Hartje Ebsen A/S

1993

Ebsen Bikes A/S begyndte at designe og sælge cykler i 1993 i Peter Ebsen's barndomsværelse i Vojens. 
I starten leverede Peter Ebsen cykler til ca. 15 cykelforetninger fordelt rundt i Danmark og i dag er dette antal mere end tidoblet.

25 år senere - designer Ebsen Bikes A/S stadigvæk cykler til glade cyklister i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Færøene og på Grøndand

Ca. 8 medarbejdere sørger for, at glade cyklister få et spændende udvalg af cykler, som dækker alles behov. Designmæssigt optimerer vi hele tiden cyklerne, så både cyklisternes behov og design går op i en højere end.

2018

Vores Cykler bliver produceret i Europa og en del i Tyskland og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde Cyklisterne følgende:

Slagfas Pulverlakering

Danish Design

Made in Germany

Value For Money

Ebsen Bikes A/S forhandler 4 mærkevarer

EBSEN

Ebsen Shop  og Retro er klassiske cykler i et smukt design med arver i smukke bløde nuancer der lader dig forføre.

 

Cyklerne er udformet med smukke steldesigns, moderne grafik og god kvalitet samt gennemtænkte komponenter. Cyklens stelgeometri giver dig en oprejst kørestilling, der fysiologisk set er den mest skånsomme.

 

EBSEN børnecykler har fokus på kvalitet og sikkerhed. Cyklerne har letvægt stel og udstyret med kvalitets komponenter som gør dem ideelle og driftssikre

EBS

Fælles for mærked EBS er essensen af en tidsløst design og et skarpt blik for det enkle og diskrete. 

 

I valget af farver og detaljer. I denne serie findes sportscykler, der på hver sin måde appellerer til dg og din kørsel.

BOTTECCHIA

Bottecchia kendetegnes i den højeste klasse indenfor Race og MTB.

Om du er til varierende udfordringer med uforudsigelige belægninger, sten, klipper, rødder, stejle nedkørsler eller knivskarpe sving. Eller er du til letvægt Racer hvor du overfører al din energi til effektiv fremdrift.

 

Så har den italienske fodbolds Raver/MTB intelligente tekniske løsninger, stel og komponenter 100% afstemt til de udfodringer du møder.

REMINGTON

Remington er et dansk mærke, der startede tilbage i 1913. Remington cyklerne er designet til by livet og har en meget elegant og minimalisktisk udtryk, med ekstra fine linjer og i tidsløse farver.

 

Enjoy life, ride a Remington!

2020

EBSEN BIKES A/S bliver til HARTJE EBSEN A/S


Da det nye år 2020 lige er begyndt, har vi i EBSEN BIKES A/S spændende nyheder at dele med dig. Fra 6. Januar 2020 har vi overført alle aktier i vores virksomhed til Hermann Hartje KG, Hoya. Som HARTJE EBSEN A/S bliver vi et datterselskab af HERMANN HARTJE KG. HARTJE EBSEN A/S vil fungerer som et særskilt firma, nu med opbakning fra en større tysk organisation med stor viden indenfor bl.a. El-cykler samt Cykel-dele.

Vi vil fortsætte med at designe og udvikle cykel-modeller indenfor vores Cykel-mærker; EBSEN, EBS og REMINGTON naturligvis som altid tilpasset det
danske marked. Vi har ledt efter en mulighed for at udvide vores forretning og fundet den i familievirksomheden HARMANN HARTJE KG, der har eksisteret siden 1895 og er en af ​​de førende producenter/grossister af cykler og dele i Tyskland, Østrig og Benelux. HERMAN HARTJE KG er velkendt for mærkerne; VICTORIA, CONWAY, EXCELSIOR, COUNTOURA og såvel som eksklusive distributører af TERN, i:SY og adskillige tilbehørsmærker. HARTJE EBSEN A/S kombinerer vores langvarige, succesrige tilstedeværelse på det danske marked med ekspertise, økonomiske styrke og fremragende service fra HERMANN HARTJE KG. At blive integreret i HARTJE-familien åbner fuldstændigt op for nye og spændende muligheder og sikrer vores eksistens på det danske cykel marked langt ud i fremtiden.

Vores mål er bl.a at på sigt at udvide vort marked på det skandinaviske marked, hvilket ligger i forretningsplanen.
Der vil ikke være nogle ændringer i kontaktpersoner, CVR nr., mobilnr., adresse. Alt forbliver som tidligere blot vil HARTJE EBSEN A/S blive kraftigt forstærket i form af den synergi der ligger i opkøbet af EBSEN BIKES A/S.

Vi ser frem til dette fantastiske setup og glæder os til at komme ud og frem-
vise vores kæmpe Cykel/Cykeldele program.

Vi ønsker alle et godt nytår.

Lone Enemark Ebsen & Peter Stricker Ebsen